Cikkek

érdekességek és hasznos információk

2020-as Design trend előrejelzés

2020-as Design trend előrejelzés

Berger Ferenc D.Az új év mindig új kihívásokat és rengeteg változást hoz minden téren. Nincs ez másképp a dizájn szférában sem. A 2020-as évvel a grafikai tervezés fontos mérföldkőhöz érkezett. Elkezdődik egy újabb évtized, amely a grafikai tervezést új szintre...

A jó arculat mindent kifejez cégünkről

A jó arculat mindent kifejez cégünkről

Napjaink rohanó világában fontos szerepet játszik a grafikai tervezés. Az emberek egyre kevesebbet olvasnak, ezért ha valamivel fel szeretnénk kelteni az érdeklődésüket, olyan dologhoz kell nyúlnunk, amin megakad a tekintetük. Cégünk / szolgáltatásunk bemutatásának egyik legjobb módja az arculat kialakítása.

2016 webdesign trendek a UX érdekében

2016 webdesign trendek a UX érdekében

Most, hogy már igencsak benne vagyunk a 2016-os évben. Illő lenne pár szót ejteni az idei trendekről. Kezdésnek szóljunk pár szót a webdesign trendekről. Mi is várható idén, mitől lesz igazán “cool” egy weboldal. Jöjjön néhány mit-miért példa azon motívumokról, melyekkel valóbon növelhetjük majd weboldalunk látogatottságát és konverziós arányát.

Online marketing: Landing-page

Online marketing: Landing-page

A landing-page (magyarul talán érkezési oldalnak nevezhetjük) fő célja, hogy a rá irányított látogatókat minél inkább vásárlásra késztesse. Az ilyen oldalak leginkább egyetlen termék/ szolgáltatás promotálására készülnek, és minden elem a konverzió létrejöttét szolgálja.

Keresőoptimalizálás I. -SEO Ready weboldal

Keresőoptimalizálás I. -SEO Ready weboldal

Sokan hallottunk már a keresőoptimalizálásról, valamint annak fontosságáról, és előnyeiről a keresőmarketing ( SEM ) terén. A keresőoptimalizálás, rövidebb nevén SEO ( Search Engine Optimization ), hosszas folyamat. Aki belevág, annak tisztában kell lennie azzal, hogy időt, pénzt és energiát kell bele fektetnie. Sokszor nem is keveset, viszont ha jól csináljuk, többszörösen vissza hozza az árát.

A responsive webdesign

A responsive webdesign

Mi is az a responsive web design (későbbiekben RWD)? Nevezhetnénk rugalmas felépítésű weboldalnak is, ami reagál a képernyő szélességének (width) változására. Persze ezt ne úgy képzeljük el, hogy ha nagyítjuk a böngésző ablakát, megnő a tartalom mérete, ha pedig kicsinyítjük az ablakot összemennek az elemek (ez egy sima fluid kódolású oldalra jellemző). Az RWD-vel létrehozott weboldalak sokkal komplexebb átalakulásokon mennek keresztül a képernyőfelbontás változása közben. Eltűnhetnek, megjelenhetnek plusz tartalmak, elrendezésben és megjelenésben is teljesen más öszképet kaphatunk.

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33