Ravamont logó

Logótervezés folyamata

Számos alkalommal fordultak már hozzám különleges kéréssel arculattervezés, logótervezés során. Nálunk minden projekt új alapokon indul. A megrendelővel való egyeztetés alatt összehangoljuk az elképzeléseket, és a javaslatokat a logót illetően. Az ilyesfajta brainstrormingok nagy jelentőséggel bírnak, ugyanis a megrendelő elképzelései sokszor túl nyersek, vagy éppen a szolgáltatásával nem éppen összeillőek, esetleg a mai trendeknek nem megfelelő, kivitelezhetetlen végterméket eredményeznének. Végül …

weboldal design trendek

2016 webdesign trendek a UX érdekében

Most, hogy már igencsak benne vagyunk a 2016-os évben. Illő lenne pár szót ejteni az idei trendekről. Kezdésnek szóljunk pár szót a webdesign trendekről. Mi is várható idén, mitől lesz igazán “cool” egy weboldal. Jöjjön néhány mit-miért példa azon motívumokról, melyekkel valóbon növelhetjük majd weboldalunk látogatottságát és konverziós arányát. Teljes képernyős képek Ennél a webdesign kialakításnál érvényesül a jól ismert mondás… …

Arculat elemei

A jó arculat mindent kifejez cégünkről

Napjaink rohanó világában fontos szerepet játszik a grafikai tervezés. Az emberek egyre kevesebbet olvasnak, ezért ha valamivel fel szeretnénk kelteni az érdeklődésüket, olyan dologhoz kell nyúlnunk, amin megakad a tekintetük. Cégünk / szolgáltatásunk bemutatásának egyik legjobb módja az arculat kialakítása.

blog bejegyzés header- landing-page

Online marketing: Landing-page

Az online marketing egyik fontos eszköze A landing-page (magyarul talán érkezési oldalnak nevezhetjük) fő célja, hogy a rá irányított látogatókat minél inkább vásárlásra késztesse. Az ilyen oldalak leginkább egyetlen termék/ szolgáltatás promotálására készülnek, és minden elem a konverzió létrejöttét szolgálja.

Flat design a webdesign-ban

Webdesign vizuális kifejezésmódok-2015

A Flat design egy minimalista, letisztult grafikai ábrázolási mód, amely mentes minden olyan effect-től, ami az uralkodása előtti korra jellemző, realisztikus hatásokért felelős. Ilyen hatás a webdesign-ban például a gombok térhatású megjelenítése.

keresőoptimalizálás illusztráció

Keresőoptimalizálás I. -SEO Ready weboldal

Sokan hallottunk már a keresőoptimalizálásról, valamint annak fontosságáról, és előnyeiről a keresőmarketing ( SEM ) terén. A keresőoptimalizálás, rövidebb nevén SEO ( Search Engine Optimization ), hosszas folyamat. Aki belevág, annak tisztában kell lennie azzal, hogy időt, pénzt és energiát kell bele fektetnie. Sokszor nem is keveset, viszont ha jól csináljuk, többszörösen vissza hozza az árát.

responsive webdesign

A Responsive Web Design

Két legyet egy csapásra, avagy felhasználói élmény fokozás és keresőoptimalizálás egy lépésben! Mi is az a responsive web design (későbbiekben RWD)? Nevezhetnénk rugalmas felépítésű weboldalnak is, ami reagál a képernyő szélességének (width) változására.