Arculattervezés

Kreatív, Egyedi Arculati Elemek Tervezése

minőség és elhivatottság

Arculattervezés – Professzionális céges megjelenés

Az arculattervezés minden vállalkozás számára a szükséges jó! Amennyiben szeretné szolgáltatásait professzionális szinten bemutatni és reklámozni, úgy Önnek is egy jól kidolgozott arculatra kell alapoznia marketing tevékenységét. A jó arculat elemei vállalkozásával, szolgáltatásaival azonos minőséget sugallnak. És növelik a konverziós értéket.

Ismerje meg szolgáltatásainkat…

logótervezés - logó készítés

Logótervezés

Arculati elemeink alapja a logó, amely meghatározza a teljes arculat stílusát, színvilágát…

Bővebben

kisarculat tervezése

Kisarculat tervezése

A kisarculat elemei a logó, a névjegykártya és a levélpapír, melyek a kapcsolattartás elengedhetetlen elemei …

Bővebben

Nagyarculat tervezése

Nagyarculat tervezése

A nagyarculat a kisarculat elemin túl magába foglalja az összes többi arculati elemet, melyre szükség lehet…

Bővebben

Ismerje meg az arculat alapját

Logótervezés

A Logótervezés elmélete

Az arculattervezés elején, már a logótervezési fázisban meg kell határozni a teljes arculat stílusát. Ez egy kiemelten fontos lépés a tervezés során, ugyanis a kiválasztott stílus a későbbiekben megtervezésre kerülő arculati elemekre is hatással lesz. Az egységes megjelenés megköveteli az egységes stílust is.

Alapozza meg üzleties megjelenését egy modern logóval. Kezdő vállalkozásként nem muszáj azonnal egy teljes arculatot kialakíttatni. Sok esetben elegendőnek bizonyul a kezdeti időkben egy logó megtervezése, melyet alkalmazhatunk leveleinknél, illetve a céges pecsétnél.

Minden Brand fő és meghatározó eleme a logó, ezért az arculattervezés első lépéseként a logótervezést végezzük el. A logó lehet szimplán szöveges felirat (ilyenkor álltalában a cég, vagy szolgáltatás neve kerül megtervezésre), illetve a felirat mellé alkalmazhatunk grafikai elemet, emblémát is. Amennyiben grafikus és szöveges elem is szerepel a logónkban, úgy az embléma használható önmagában is. Az igazán jó logó ismérve, hogy szöveges rész nélkül is egyértelműen felismerhető a mögötte álló cég/ szolgáltatás. Logótervezésnél meg kell határozni a stílust, melynek igazodnia kell a szolgáltatáshoz, valamint a célközönség igényeihez is. Nagy hangsúly van a színvilágon is, a különböző színek, más-más hatást váltanak ki az emberekből, a narancs például a fiatalság, vidámság érzetét kelti, míg a kék az üzletiességet, és bizalmat sugallja. Ha megvan a logó stílusa és színe a formavilágot is ki kell alakítni. Formatervezésnél törekedni kell a kevésbé bonyolult, egyszerű kialakításra, mivel ezeket könnyebb megjegyezni. Ha a logó elkészült, következhet az arculattervezés következő fázisa, a kisarculati elmek kialakítása.

A logó készítés folyamata

Első körben egy konzultáció zajlik az ügyféllel, ahol lefektetjük az alapokat. Meghatározzuk a logó stílusát, arculati színeit. Vannak esetek mikor az arculati szín már adott (pl. meglévő weboldal színei), ilyenkor ezeket a színeket átvesszük és elkészítjük a logó színpalettáját. A konzultációt követően megkezdjük a logótervezést. Első körben három alap logót tervezünk meg melyek más-más megközelítésben készülnek el.

A logók elkészítését követően újabb konzultáció következik, ahol az ügyfél kiválasztja a számára leginkább megfelelő logót és lefekteti a további igényeit a logó továbbfejlesztéséhez. A kiválasztott logót ezután áttervezzük. Ebben a logótervezési fázisban 2 körös javítási lehetőséget biztosítunk (a további javítások felárat vonnak maguk után) a logóval kapcsolatos egyeztetéseket követően

Végezetül a logó elfogadtatása és átadása következik, ahol az ügyfél a következőket veheti át:

 • Színes, fekete és fehér pixelgrafikus (.jpg és .png) változatok több méretben
 • Színes, fekete és fehér vektorgrafikus (.pdf .svg) változatok
 • Szerkeszthető nyersanyag .ai formátumban (Opcionálisan választható. Ára: a tervezési ár 25%-a)

Kezdő céges megjelenés

Kisarculat tervezése

A kisarculat elmélete

A kisarculat tervezés magába foglalja a logótervezést, a névjegykártya készítést ami lehet egy illetve két oldalas kivitelben, egyedi céges levélpapír és boríték tervezést logóval, céges adatokkal. Ezekre kétkörös javítási lehetőség van, valamint egy Word alapú levéltervet készítünk. A kisarculat tervezésénél minden esetben figyelembe vesszük a célcsoportot, és a cég/ vállalkozás nyújtotta szolgáltatásokat/ termékeket, melyek alapján meghatározható a kisarculat stílusa és színei is. A grafikai elemek mellett nagy jelentősége van az arculati színeknek is.

Napjainkban az elektronikus kommunikáció elterjedtebb, mint a levelezés, ezért lehetőség van a levélpapír és boríték tervezése helyett E-Mail aláírás tervezésére.

A KISARCULAT ELEMEI A KÖVETKEZŐK:

 • Színes és fekete-fehér logó
 • Egy- illetve kétoldalú névjegykártya
 • Egyedi megjelenésű levélpapír és boríték / E-Mail aláírás

A kisarculat felhasználhatósága

Egy jól megtervezett kisarculat megfelelő megjelenést biztosíthat számos területen.

LOGÓ
Az elkészített logó egy igazán sokrétű elem. Reklámokban, hirdetésekben, videók elején is kiválóan felhasználható. A meglévő nyersanyagból pedig könnyedén létrehozható bármekkora méretben, tűéles megjelenítésben, legyen az egy kupakra nyomtatott grafika, vagy hatalmas poszteren való megjelenítés.

NÉVJEGYKÁRTYA & LEVÉLPAPÍR
A névjegykártya átadott anyagaival bármikor módosíthatók az adatok, illetve a PDF fájloknak köszönhetően grafikus segítsége nélkül is újra küldhető a nyomdának, további névjegy igény esetén.

Névjegykártya, - céges reklám 4500mm2-en

Személyes találkozás alkalmával is lehetőséget kell adnunk szolgáltatásaink reklámozására. Arculattervezésnél a névjegykártya vizuális kialakítását az arculati színeket és a logó megjelenését úgy alakítjuk ki, hogy professzionális képet mutasson cégéről. Az átlátható, informáló kialakítás elengedhetetlen ilyen kis felületen, ezért gondosan megválogatjuk a kihelyezett elemeket és azok pozícióját A névjegykártya különböző méretben készíthető el. A klasszikus 85x55cm-es papír névjegytől az négyzet alakú vagy éppen egyéni formára vágott névjegyekig. Az anyagok tekintetében is igen nagy a választék. A papíron kívül számos anyag áll még a rendelkezésünkre, mint pl. fém, fa, műanyag, stb. Csak a képzeletünk szabhat határt egyedi névjegyünk elkészítéséhez.

A NÉVJEGYKÁRTYA KIALAKÍTÁSA:

 • egyoldalú névjegy (4/0 szín)
 • kétoldalú névjegy (4/4 szín)

Céges levélpapír és boríték

Üzleti kapcsolattartás közben rengeteg alkalommal levelezünk ügyfeleinkkel. Egységes megjelenésünket ezen a téren is biztosítani kell, hiszen ügyfeleink a kézhezvételnél, a professzionális céges boríték láttán rögtön beazonosítják Önt, és az egyedi megjelenés nyújtotta érzet megalapozza a levél tartalmához való hozzáállást. A borítékban található céges levélpapír, szintén professzionális benyomást kelt, tovább növelve cége színvonalát. A kisarculat tervezése alatt a levélpapír és a boríték is hordozza a céges logó motívumait, valamint az arculati színeket.

LEVÉL HELYETT E-MAIL ALÁÍRÁS:
Napjaink elektronikus kommunikációja egyre inkább teret hódít, ezért ügyfeleinknek lehetőségük van a kisarculatban szereplő levélpapír és boríték helyett E-Mail aláírást választani. Egy modern E-Mail aláírás céges logót, nevet, titulust, és kattintható elérhetőségeket tartalmaz.

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéséhez, mellyel hatékonyan erősítheti vállalkozása /cége piaci helyzetét. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!

Kezdő céges megjelenés

nagyarculat tervezése

A nagyarculat

A nagyarculat tartalmazza a kisarculat elemeit (logótervezés, névjegykártyakészítés, levélpapír és boríték sablon kialakítása), valamint minden más arculati elemet, mint pl.: mappa dizájn elkészítését, email sablon létrehozását vagy akár egy Power Point sablon kidolgozását. Az üzleties megjelenés biztosításához a legjobb választás a teljes nagyarculat kialakítása, amely egységes, professzionális módon reklámozza cégét/ vállalkozását.

A LEGELTERJEDTEBB NAGYARCULATI ELEMEK:

Cégtábla
Kültéri illetve beltéri cégtáblái már a személyes találkozás előtt megfelelő benyomást tehetnek az érdeklődőkre. Így előnnyel indíthatja a beszélgetést. A mai cégtáblák letisztult megjelenésűek és az arculat motívumait, színeit használják.

Mappa
A mapa kiváló információ hordozó. Amellett, hogy összetartja az iratokat, elég nagy felületen kínál lehetőséget a cég reklámozására. A mappa elejé általában a cégnév és logó foglal helyet, mígy az elérhetőségek a hátoldalon vannak feltüntetve.

Egyedi bélyegző
Minden lehetőséget meg kell ragadni a brand építés terén. Ezért a szerződés, számla vagy hivatalos irat alján szereplő bélyegzőnk lehetőségét is ki kell használnunk. Egy megfelelően kialakított bélyegzőn is megakad az ügyfél szeme.

Arculattervezési stílusok

Az arculattervezés elején, már a logótervezési fázisban meg kell határozni a teljes arculat stílusát. Ez egy kiemelten fontos lépés a tervezés során, ugyanis a kiválasztott stílus a későbbiekben megtervezésre kerülő arculati elemekre is hatással lesz. Az egységes megjelenés megköveteli az egységes stílust is. A grafikai elemek megtervezésének számos módszer adhat kiváló alapot. Sok esetben alkalmazunk aránypárokat, melyekkel esztétikus, a szemnek tetszetős alakzatok hozhatók létre (aránypárokon alapszik pl. az aranymetszet is).

ARCULATTERVEZÉSI STÍLUSOK:
• Tipografikus • Flat • Minimalista • Vintage • Retro • Romantikus • Watercolour • Monochrome

ARCULATI SZÍNEK ÉS HATÁSAIK:
Az arculati színek megfelelő használatával javíthatunk az arculati elemek láttán kialakult érzéseken. Bizonyított tény, hogy a színek, különböző érzelmeket váltanak ki tudat alatt, ezért ezek tudatos használata kiemelten fontos a kisarculat megtervezésénél.

– Nézzünk meg pár példát:

 • A vörös színek izgalmasak, serkentően hatnak ránk
 • A kék színek barátságosak, bizalmat sugároznak (kiváló üzleti alap színek)
 • A zöld színek természetességet és békét sugallnak
 • A lila színárnyalatok kreativitást, bölcsességet sugároznak
 • A narancssárga szín barátságos, fiatalos megjelenést kölcsönöz

Online arculati elemek

Nagyarculati elmeinknek az internetes kapcsolattartásban és értékesítésben is nagy szerepük van. Itt is nagyon fontos az egységes megjelenés. Legyen szó a weboldalunkról, vagy valamely Social Media oldalunk borítóképéről.

CÉGES WEBOLDAL
Igen. Manapság már egy cég sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az internetes világban. Ezért napjainkra elengedhetetlen arculati elemmé vált a weboldal, amely a logó és arculati színek alapján kerül kialakításra. Tudjon meg többet a weboldalkészítésről

SOCIAL MÉDIA ELEMEK
Ahogyan egyre nagyobb teret hódit a facebook, a twitter és társaik, úgy egyre nagyobb hangsúly kerül a céges social média oldalak megjelenésére is. Profil- és borítóképeink minősége sokat elárul cégünkről, mivel minél esztétikusabb, konzisztensebb egy arculat, annál szervezettebbnek és pontosabbnak tűnik a mögötte álló cég/ vállalkozás.

IMÁZSFILMEK / TERMÉKBEMUTATÓK
A Videós platformoknak köszönhetően kiválón terjeszthetők a cégbemutató imázsfilmek és termékbemutató videók. Fontos, hogy ezeknél a videóknál is ügyeljünk az arculati motívumok és színek megjelenésére. Ezáltal könnyedén beilleszthetőek lesznek weboldalunkra, Social Média oldalainkra (pl. YouTube).

Kreativitás és tapasztalat

A legjobb reklám a saját megjelenésünk

Az arculati elemek jól bevált módon reklámozzák vállalkozásunkat / szolgáltatásainkat. Napjainkban elképzelhetetlen, hogy egy cég logó és arculati elemek nélkül kerüljön a köztudatba, ugyanis az emberek vizuális memóriája igen kifinomult. A jól megtervezett arculati elemekkel kifejezhetjük a fajta színvonalt, melyet szolgáltatásaink, termékeink képviselnek. A logó, névjegy, levélpapír és a többi arculati elem, mind azt a célt szolgálja, hogy információhoz jusson az érdeklődő, még mielőtt beszélt volna értékesítőnkkel, vagy olvasott volna szolgáltatásainkról, illetve a cégről

Hogy mit csináltunk eddig? Jöjjön néhány érdekes adat…

Több, mint

Éve alapítottuk csapatunkat

5 év alatt

Sikeres arculati projektet vittük végig

5 év alatt

órát töltöttünk el arculatok tervezésével

Projektjeink

százaléka külföldi projekt volt

Portfóliónk

Arculati referenciáink

Tekintse meg arculattervezési projektjeinkből összeállított portfóliónkat. Logókat, névjegykártyákat, és további arculati elemeket. A filter gombokkal könnyedén csoportosíthatja a galéria elemeit, így célzottan nézheti át a tartalmat.

Arculat ()
Logó ()
Névjegy ()
Mappa ()
Kreatív ()
Rendezés None
 • None
 • Date
 • Title
TOVÁBBI KÉPEK... (15)

Legyen naprakész a branding témákban!

Értesüljön elsőként az aktuális trendekről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és nem marad le legújabb cikkeinkről, aktuális ajánlatainkról.

írjon nekünk!

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot tervezett arculati projektjéhez. Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük minél részletesebben írja le elképzeléseit.

Ajánlatkérés arculattervezésre

Hírlevél

Adatkezelési tájékoztató

Ügyfeleink véleménye

visszajelzések

"Kezdő vállalkozásként nehéz olyan weboldallal előrukkolni ami figyelemfelkeltő, érdekes és nem utolsó sorban esztétikus, lényegre törő. Mindamellett, hogy megvalósítottad az elképzelésünket, folyamatosan hasznos tanácsokkal láttál el minket a weboldalunk „felfuttatásával” kapcsolatban."

Tűzoltó Extra Kft.

"A Studiodelight honlapját a Berger FullDesignnak köszönhetjük. Az ő kezük munkáját dícséri a honlap egyszerűsége és egyedi, letisztult formája."

Studio Delight

"Kiváló és megbízható. Egy logó és névjegy kártya tervezéssel bíztam meg, miután egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban a végeredményen magam is meglepődtem."

BBS

 

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33