Grafikai tervezés

Egyedi kreatívok nyomtatott és online területen

a modern információs csatorna

Grafikák – kiadványok tervezése

Az elcsépelt, túlzsúfolt nyomdai termékek ideje lejárt. Az emberek egyre inkább igénylik a letisztult, kifinomult látványvilágot, a szépséget. Szeretnek kiszakadni a szürke nappalokból és elmerengni egy jól megkomponált festményen, vagy kedvenc szerzőjük új albumán. Ezt az igényt hivatott kielégíteni a kreatív grafikai tervezés.

Ismerje meg szolgáltatásainkat…

grafikai tervezés

Kreatívok tervezése

Egyedi megjelenésű kreatívok tervezése (pl. szórólap, plakát..), melyekkel könnyedén felkelthető az érdeklődés…

Bővebben

kisarculat tervezése

Online grafika- banner

Online grafikai elemek, közösségi média borítók és képek, bannerek készítése, a minőségi kommunikációs megjelenésért…

Bővebben

kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés

Céges brosúrák, magazinok, menükártyák tervezése, melyek szerves részét képzik a nyomtatott megjelenéseknek…

Bővebben

Amit érdemes tudni

A kreatívok tervezésről

A grafikai tervezés fontossága

A grafikai tervezés minden szempontot figyelembe véve alkotja meg a mai célközönség számára elfogadható reklámgrafikát. A kreatív grafikai elemek helyes alkalmazásával, rendezésével, az arányok betartásával hatásos marketing eszközt hozhatunk létre. Kiadványunk helyes grafikai, typografikus kialakításával a figyelem felkeltése és megtartása még inkább megvalósítható. Ezeket a kreatív grafikai jegyeket, egy jó marketing szöveggel kombinálva nagy eséllyel létrehozható az ügyfélkonverzió. Grafikai tervezés közben mindig ügyelünk az átláthatóság a figyelemfelkeltés, és az információ átadás egyensúlyának meglétére. Szórólap készítésnél vagy plakáttervezésnél már az első pillanatban meg kell ragadnunk az érdeklődőt, mivel már ott eldől, hogy egyáltalán tovább olvassák e a hirdetésünket. Amennyiben minket bíz meg kreatív grafikái megtervezésével, biztos lehet benne, hogy grafikai termékeink typografikusan és grafikusan is mind az Ön szolgáltatásával kapcsolatos konverzió növelő egységek lesznek.

MITŐL LESZ HATÁSOS EGY KREATÍV GRAFIKA?

  • Kreatív grafikai tervezés alatt elsődleges szempont az egyediség, a Typográfia, a betűkkel való játék
  • Az információ átlátható és érthető elhelyezése (F és Z olvasási útvonal)
  • Az aktuális trendek használata a kreatív grafikai tervezésnél

Nyomtatott kreatívok tervezése

Offline grafikai tervezés alatt a nyomtatott kreatívokat érjük. Ezek a grafikai anyagok nyomdai kivitelezés után kerülnek felhasználásra. Egy nyomtatott kreatív grafika készítésénél figyelembe kell venni, hogy a kész termék milyen anyagon és méretben fog szerepelni. Nyomdai anyagoknál az általános leadási igény a 300 dpi felbontás és CMYK színtér. Tehát olyan nyomtatásra szánt kreatívok tervezésénél, ahol a képet az ügyfél szolgáltatja, legalább 300 dpi-s, minél nagyobb mérettel rendelkező képeket kérünk be. Mivel minden nyomda más igényeket támaszt a leadott anyagok felé, ezért az ügyfeleink által választott kivitelezőtől minden esetben bekérjük az anyagleadási igényeket.

OFFLINE GRAFIKAI ELEMEK
szórólap • brosúra • plakát • poszter • címke • matrica • különböző kiadványok • …

A figyelem felkeltése

Napjaink hirdetési felületein egyre jobban konvertáló reklámok láthatók. Ennek oka, hogy a minél változatosabb platformok és a gondos grafikai tervezés összhangja egyre fontosabb szemponttá válik a marketing területeken. Extrém reklámfelületekkel igazán egyedi és hivalkodó hirdetéseket alkothatunk. Egy szimpla menükártya is bevételnövelő lehet, amennyiben gondos grafikai tervezéssel készítik el oldalait. Az esztétika és a szépség iránti igény napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, ezért érdemes lehet Önnek is minőségi grafikai megjelenést igénybe venni hirdetéseinél.

internetes megjelenések

Online grafika – Banner tervezése

Online elemek grafikai tervezése

Online grafikai elemeket leginkább weboldalaknál, hírleveleknél, Social Media oldalaknál és online hirdetéseknél használunk. Ezeknél a kreatívoknál Jellemző az alacsony felbontás és a minél kisebb méret. Az internet elterjedésének köszönhetően az online grafikák egyre nagyobb szerepet töltenek be a weboldal készítés terén és a marketingben. Számos platform kínál fizetett képekkel ellátott hirdetési felületeket (pl. Adwords, Facebook), de a saját weboldalunkon és a közösségi média felületeinken is egyre kreatívabbnak kell lennünk, hogy felfigyeljenek ránk. A jól megkomponált online grafikák használata tehát elkerülhetetlen.

ONLINE GRAFIKAI ELEMEK
Facebook / Adwords hirdetések • webes bannerek • weboldalak, blogok grafikai elemei • közösségi média oldalak borító képei

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Cégét!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéshez, mellyel hatékonyan erősíthető a cég piaci helyzete. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!
Székhelyünk Budapest mellett található, azonban szolgáltatásaink az egész országban elérhetők személyes konzultációs lehetőséggel.

Magazinok, céges brosúrák

Kiadványszerkesztés

Nyomtatott és webes kiadványok

Offline és online kiadványoknál egyaránt szükséges megfelelő munkát fektetni a megjelenésbe, ugyanis a külalak sokban befolyásolja az olvasók megítélését és jobban hat az érzelmeikre is. A kisebb magazinok, brosúrák, kiváló kiegészítő elemei lehetnek vállalkozásának / cégének. Egyedi brosúrákkal felkeltheti az érdeklődést szolgáltatásai iránt, míg a modern cégbemutató füzetek könnyedén bemutathatják és reklámozhatják szolgáltatásait, termékeit. A Kreatív kiadványok elősegítik a konverzió növelését és a brand építést. Mint minden kreatív elem kialakításánál, a kiadványtervezésnél is figyelembe vesszük a cég arculatának tervezése alatt meghatározott, színeket, motívumokat és ideális esetben ezeket be is építjük a kiadványokba.

A KIADVÁNYOK TÍPUSAI
brosúrák • prospektusok • tájékoztató füzetek • étlapok • magazinok

Portfólió

referenciáink

Tekintse meg grafikai tervezéseinkből összeállított portfóliónkat. Szórólapokat, brosúrákat, magazinokat és további grafikai elemeket. A filter gombokkal könnyedén csoportosíthatja a galéria elemeit, így célzottan nézheti át a tartalmat.

TOVÁBBI KÉPEK... (44)

írjon nekünk!

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot tervezett grafikai projektjéhez. Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük minél részletesebben írja le elképzeléseit.

Ajánlatkérés grafikai tervezésre

Hírlevél

Adatkezelési tájékoztató

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

visszajelzések

"Kezdő vállalkozásként nehéz olyan weboldallal előrukkolni ami figyelemfelkeltő, érdekes és nem utolsó sorban esztétikus, lényegre törő. Mindamellett, hogy megvalósítottad az elképzelésünket, folyamatosan hasznos tanácsokkal láttál el minket a weboldalunk „felfuttatásával” kapcsolatban."

Tűzoltó Extra Kft.

"A Studiodelight honlapját a Berger FullDesignnak köszönhetjük. Az ő kezük munkáját dícséri a honlap egyszerűsége és egyedi, letisztult formája."

Studio Delight

"Kiváló és megbízható. Egy logó és névjegy kártya tervezéssel bíztam meg, miután egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban a végeredményen magam is meglepődtem."

BBS

 

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33