Rövidfilm készítés

Termékbemutató videók és imázsfilmek

hatásos videók modern technikákkal

Videók – rövidfilmek készítése

Reklámozza termékeit, szolgáltatásait mozgóképekkel! A korral haladni kell, és a mozgókép kultúra terjedésével minden cégnek/ vállalkozásnak számolni kell. A technikai újításoknak köszönhetően ma már könnyű szerrel készíthetünk rövidfilmet, cégbemutató videót illetve imázsfilmet. Elkészített videóinkkal ügyfelek tömegét érhetjük el a videómegosztók népszerűségének rohamos növekedése miatt. Ne maradjon le a konkurenciától!

Ismerje meg szolgáltatásainkat…

rövidfilm-, imázsfilm készítése

Rövidfilm készítés

Imázsfilmek, termékbemutatók felvétele és vágása. Imázsfilmeknél a cél, a kisfilm tárgyának pozitív benyomást keltő bemutatása…

Bővebben

videóvágás hozott anyagból

Videó vágás

Kisfilm készítése, videó montázsok létrehozása már meglévő, hozott videóanyagból, pl. rendezvény, esküvő, születésnap…

Bővebben

szöveg és logó animáció

Videóelemek animálása

A cégbemutató videók, imázsfilmek minőségét kiválóan emelik az animált logók, feliratok, szövegek és infógrafikák…

Bővebben

Portfóliónk

Videós referenciáink

Teintse meg referencia anyagainkat.

Amit érdemes tudni

A rövidfilm készítésről

Modern kisfilmek készítése

A mai marketing stratégiák szerves részét képezik a videóanyagok, melyek lehetnek rövidfilmek, imázs filmek, cégbemutatók, klippek, stb. Ezen kívül magánszemélyként is sokszor szükségünk lehet videó vágásra. Vegyük például az esküvőket, születésnapokat. Napjainkban egyre többen szeretnék megörökíteni életük legfontosabb pillanatait. Kreatív Stúdiónkban a rövidfilm készítése alatt elsődlegesen az esemény fő motívuma köré építjük anyagainkat, ugyanis minden videónál van egy pont, ahol megjelenik a fő mondanivaló, létrejön a katarzis. A videó anyagok vágása mellett egyszerűbb felirat-, infografika- és logó animációk készítését is vállaljuk, melyekkel a céges bemutató videók modernebbé, egyedivé tehetők.

Legyen szó magáncélú, vagy üzleti videó vágásáról, minden alkalommal az egyediségre és a minőségre törekszünk. Minél több érzelmet tudunk kiváltani egy kisfilm alatt, annál biztosabbak lehetünk benne, hogy a végeredmény jó minőséget képvisel.

zenei klippek készítése (videó vágás ütemre)

A zenés klippek vágása nem egyszerű dolog. Nagy hangsúlyt kell fektetni a hanganyag és a képi megjelenés szinkronban tartására. A képek váltakozása ütemre kell, hogy történjen, valamint a váltások típusát is az aktuális ütemhez kell igazítani. A képi világot úgy kell formálnunk, hogy visszaadja a dallamok sugallta érzést, amit különböző perspektívák, színkorrekciók és effektek használatával valósítunk meg. A zenei rövidfilm készítés alatt minden alkalommal arra törekszünk, hogy az általunk elkészített klipp hűen tükrözze az előadó mondanivalóját, és a képvilág illeszkedjen a zenekar / előadó imidzséhez.

hozott anyagból

Videó vágás

Meglévő videók feldolgozása

Számos cég magának rögzíti videós anyagait. Ezek az anyagok általában céges rendezvényeken, konferenciákon kerülnek felvételre. A felvett anyagok visszanézése azonban sokszor nem nyújt megfelelő élményt, főleg, ha azt külön részletekben vették fel, vagy tele vannak olyan felesleges percekkel ahol nem történik semmi. ezekre a problémákra nyújtunk megoldást videó vágási szolgáltatásunkkal. A beérkező anyagot úgy állítjuk össze, hogy azt visszanézve folyamatosan, minden felesleges pillanat nélkül éljék újra át a múltat. Ideális esetben támpontokat is várunk az ügyféltől, hogy mely részek szerepeljenek a vágott anyagban. Erre a legjobb példa ha a videók alapján szkriptet (adott videóanyagokból összeállított forgatókönyvet) írnak az ügyfeleink a videós részek idővonalát alapul véve.

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Cégét!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéshez, mellyel hatékonyan erősíthető a cég piaci helyzete. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!
Székhelyünk Budapest mellett található, azonban szolgáltatásaink az egész országban elérhetők személyes konzultációs lehetőséggel.

szövegek, infografikák

logók animálása

Az animációk pozitív hatásai

Az animációkkal több érzést, hangulatot tudunk kiváltani a nézőből, mint egy statikus képpel. A videó elején feltüntetett logót, már rengeteg cég alkalmazza, azonban még kevés helyen láthatjuk, hogy a logó valamilyen mozgást végezne. Pedig világszerte, egyre inkább terjed a vállalatok grafikáinak animációs megjelenítése. Ezzel a mozgókép anyagunk moderné, emocionálisabbá válik. Egy logó animáció lehet komoly, ami nagyvállalatok, vagy éppen felelősségteljes munkát végző cégek részére lehet megoldás. Azonban az animáció lehet vidám, bohókás is, amely megadhatja cégünk / vállalkozásunk szellemiségét is. Az animáció nagy mértékben emeli egy statikus grafika megjelenését / mondanivalóját a videókban.

Legyen naprakész a branding témákban!

Értesüljön elsőként az aktuális trendekről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és nem marad le legújabb cikkeinkről, aktuális ajánlatainkról.

írjon nekünk!

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot tervezett videós projektjéhez. Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük minél részletesebben írja le elképzeléseit.

Ajánlatkérés rövidfilm készítésre

Hírlevél

Adatkezelési tájékoztató

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

visszajelzések

"Kezdő vállalkozásként nehéz olyan weboldallal előrukkolni ami figyelemfelkeltő, érdekes és nem utolsó sorban esztétikus, lényegre törő. Mindamellett, hogy megvalósítottad az elképzelésünket, folyamatosan hasznos tanácsokkal láttál el minket a weboldalunk „felfuttatásával” kapcsolatban."

Tűzoltó Extra Kft.

"A Studiodelight honlapját a Berger FullDesignnak köszönhetjük. Az ő kezük munkáját dícséri a honlap egyszerűsége és egyedi, letisztult formája."

Studio Delight

"Kiváló és megbízható. Egy logó és névjegy kártya tervezéssel bíztam meg, miután egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban a végeredményen magam is meglepődtem."

BBS

 

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33