Webdesign tervezés

Responsive, mobilbarát weboldal dizájnok tervezése

Esztétikus weboldal layoutok

webdesign tervezés minden platformra

Napjaink tömeges honlapgyártásnak köszönhetően, elveszni látszik az egyediség. Ez nem feltétlenül rossz hír, mivel lehetőséget ad arra, hogy igényes, modern kinézetű weboldala kitűnjön a szimpla oldalak tengeréből. Egy sajátos jegyekkel bíró webdesign tervezésével egyedi kinézethez juthat honlapja, mellyel versenytársai elé pozicionálhatja online megjelenését.

Ismerje meg webdesign tervezési szolgáltatásainkat…

Weboldalak készítése rövid idő alatt

webdesign terv

Egy adott honlap meghatározó oldalainak megtervezése asztali, tablet és mobil nézetben…

Bővebben

cégbemutató weboldalak készítése

Front oldal terv

Vannak esetek, mikor a programozó kellő kreativitásából fakadóan egyetlen oldaltervre van csak szükség…

Bővebben

Webshopok készítése

Landing Page terv

Meglévő weboldalak érkezési oldalainak tervezése a konverzió növelésének céljából…

Bővebben

amit érdemes tudni

A webdesign tervezésről

Weboldalunk egyedi megjelenése

Úgy gondoljuk, hogy a mai webdesign tervezés nem létezhet responsive webdesign szemlélet nélkül. A külön „mobil.”-aldomainre épülő mobil verziós weboldaltervek már nem előnyösek, kivéve ha komolyan indokolt az oldal újratervezése a mobilos felületekre. A jelenlegi helytartó a média lekérdezéses (media queries) képernyő típus és felbontás érzékeny webdesign. Ilyen rendszerhez a honlap designtervét sokszor a fejlesztővel konzultálva készítjük el. Webfejlesztő adja meg, hogy hány töréspontot (breakpoint) alkalmaz, mi pedig ez alapján készítjük el a webdesign tervek implementációit tablet és mobil nézetre. Alap esetben három töréspontos tervet készítünk.

Egy jól felépített webdesignban az adatok és információk átadása a lényeg, mindezt egyedi köntösbe burkolva. Amennyiben velünk tervezteti meg weboldala design tervét, biztos lehet benne, hogy egyedi az arculatához és a weboldal tartalmához illeszkedő responsive webdesign tervet kap kézhez, és bátran beszállhat az online versenybe, vetélytársaival szemben.

A jó webdesign terv

Webdesign tervet rengeteget találhatunk, de minden jó minőségű oldal design terve egyedileg illeszkedik az adott tartalomhoz. Ebből kiindulva, a siker elérésének érdekében mindenképp érdemes saját webdizájnt megterveztetni, különben a tartalom fogja bánni a erőltetett, helytelen elrendezésbe illesztéseket.

AMIKRE ÉRDEMES FIGYELMET FORDÍTANI

  • A weboldal alap felbontásával megegyező design
  • A webdesign elemei segédvonal rendszer alapján illeszkedjenek egymáshoz
  • A felépítés szellős, átlátható legyen
  • Az információ átadására irányuljon minden elem
  • Minden webdesign elem kidolgozásra kerüljön
  • Minden oldal rendelkezzen responsive webdesign implementációkkal

Ami mindenképp szükséges az egyediséghez

Az üzleties online megjelenéshez mindenképp valami egyedit kell nyújtanunk. Ennek mértéke azonban változhat, attól függően, hogy ki mennyi időt és pénzt fektet megjelenésére. A webdesign tervezést lehet alacsony és magas költségvetésből is igényelni. Alacsony költségeknél A legfontosabb elemeket terveztessük meg. A főoldal (Front-Page) webdesign tervezésére mindenképp szükség van, azonban az aloldalakat egy sablonra is ráhúzhatjuk, így nem lesz minden aloldal teljesen egyedi, azonban egyedi stílusban készülnek majd el. Ezáltal megmarad oldalunk megjelenésének egyedisége is.

weboldalunk első benyomása

Front Page – Kezdőlap terv

A weboldal készítés első, lényeges mozzanata a megfelelő Front-Page (főoldal) kialakítása. Tapasztalatból tudjuk, hogy minden ügyfél szolgáltatása és ügyfélköre egyedi, ezáltal a projectjeinket is mindig sajátos tervezéssel indítjuk. Sosem alkalmazunk kétszer ugyan olyan weboldal tervet. Ügyelni kell a szolgáltatás jellegére. Modern, vagy klasszikus szolgáltatás, Az ügyfélkört a fiatalos vagy az öregebb korosztály jellemzi? Ez mind nagyon fontos szempont a webdesign megtervezése alatt. A Fron-Page megfelelő kialakításánál figyelembe kell venni a cég arculati színeit és motívumait. Ezáltal a weboldal megjelenése illeszkedni fog az cégarculathoz. Minden esetben legalább 3 törésponttal tervezzük meg a kezdőlapokat is, biztosítva ezzel a mobil és tablet nézeteken való tökéletes megjelenést.

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Cégét!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéshez, mellyel hatékonyan erősíthető a cég piaci helyzete. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!
Székhelyünk Budapest mellett található, azonban szolgáltatásaink az egész országban elérhetők személyes konzultációs lehetőséggel.

konverziónövelő megjelenés

LANDING PAGE – Landoló oldal tervek

Hirdetések, kampányok számára ajánlott saját landoló oldalt készíteni, amelyre a hirdetésre kattintó érdeklődő beérkezik. Ezek az oldalak általában egyetlen termék / szolgáltatás eladására összpontosítanak. A webdesign tervezésnél figyelembe kell venni a célközönséget és az oldal célját. Ennek megfelelően kell a reklámszöveget, a képeket és a konverzió növelő elemeket elhelyezni az oldalon. A jól felépített Lading Page hatékonyan növeli a kampányeredményeket.

A LANDING OLDALAK TULAJDONSÁGAI

  • Rövid elkészítési idő 4-8munkanap
  • Modern, egyedi megjelenés, Responsive (mobilbarát) kialakítás
  • Arculathoz illesztkedő megjelenés
  • Megfelelő CTA (Call to Action) elemek

Nyűgözze le látogatóit

EGYEDI WEBDESIGN ALKALMAZÁSA

Legyen igazán egyedi webes megjelenése, hogy látogatóiban megmaradjanak weboldala sajátos jegyei. A webdesign tervezéssel nem csak honlapja megjelenésén változtathat, de elősegítheti a konverzió létrejöttét, jól megtervezett, és megkomponált szekciókkal, valamint azok sorrendjével, mivel egy jól megtervezett webdesign tudatosan vezeti végig látogatóit az oldalon, a cél eléréséig.

Portfóliónk

referenciáink

Tekintse meg elkészített honlapjainkból összeállított portfóliónkat. A filter gombokkal könnyedén csoportosíthatja a galéria elemeit, így célzottan nézheti át a weboldal dizájnokat.

No grid was found for: Camberra.

Legyen naprakész a branding témákban!

Értesüljön elsőként az aktuális trendekről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és nem marad le legújabb cikkeinkről, aktuális ajánlatainkról.

írjon nekünk!

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot tervezett webes projektjéhez. Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük minél részletesebben írja le elképzeléseit.

Ajánlatkérés weboldal készítésre

Hírlevél

Adatkezelési tájékoztató

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

visszajelzések

"Kezdő vállalkozásként nehéz olyan weboldallal előrukkolni ami figyelemfelkeltő, érdekes és nem utolsó sorban esztétikus, lényegre törő. Mindamellett, hogy megvalósítottad az elképzelésünket, folyamatosan hasznos tanácsokkal láttál el minket a weboldalunk „felfuttatásával” kapcsolatban."

Tűzoltó Extra Kft.

"A Studiodelight honlapját a Berger FullDesignnak köszönhetjük. Az ő kezük munkáját dícséri a honlap egyszerűsége és egyedi, letisztult formája."

Studio Delight

"Kiváló és megbízható. Egy logó és névjegy kártya tervezéssel bíztam meg, miután egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban a végeredményen magam is meglepődtem."

BBS

 

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33