Portfólió

Leidecker
& Partners

Arculattervezés

A nemzetközi projektekben is nagy tapasztalattal rendelkező, két kiváló szakember által alapított cég számára fontos volt, hogy elegáns, modern, üzleties megjelenéssel kommunikáljanak ügyfeleikkel. Az elkészült arculat hűen tükrözi a sokéves gyakorlati tapasztalatot és a két szakember értékrendjét.

Színvilág és betűtípusok

Az arculat alapjai

Arculati színek (színpaletta)

A kék szín biztonságot, és megbízhatóságot suggal, a szürke árnyalatai pedig az eleganciát képviselik.

arculati színek

Betűkészlet

Modern cégként, amely leginkább online levelezést és árajánlatküldést folytat, a talpatlan betűtípus volt a megfelelő választás.
betűkészlet
logó

Tervezés

Logó

Letisztult, egyszerű grafikai elem, amely egy négyzetből indul ki. A Négyzet belsejében végigfutó vonal pedig a cégnév mindhárom részét tartalmazza (L + P).

logó
Arculati elem

névjegy

90x50mm-es modern megjelenésű névjegykártya. Letisztult, átlátható elrendezés. A hátoldal teljes egészében a szürke arculati színt kapta meg, melyen megjelenik a logó kék grafikai eleme és a fehér szöveges része.

Tulajdonságok:
90x50mm-es méret
400g matt műnyomópapír
Kétoldalas kialakítás (4+4 szín)
kétoldals matt fóliakasírozással

Névjegykártya
Arculati elem

Prospektus

A4 méretű, álló tájólású hajtott kiadvány, amely bemutatja a céget és szolgáltatásait.

Prospektus

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Cégét!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéshez, mellyel hatékonyan erősíthető a cég piaci helyzete. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!
Székhelyünk Budapest mellett található, azonban szolgáltatásaink az egész országban elérhetők személyes konzultációs lehetőséggel.

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33