Bemutatkozunk

Rólunk

Ismerj meg minket!

Imádunk tervezni! Főleg, ha azzal valami teljesen új, hasznos dolgot hozhatunk létre. És vajon mi lehetne hasznosbb annál, mint más vállalkozásokat segíteni a siker felé?
Berger Ferenc D. - a BFDesign alapítója

Berger Ferenc D.

Alapító, kreatív szakember

A KEZDETEKTŐL A FEJLŐDÉS VOLT A CÉL!

“Mikor elindítottam a vállalkozásomat, már az elején az volt a célom, hogy minél minőségibb anyagokkal segítsem megkülönböztetni az ügyfeleimet a versenytársaiktól”

2015-ben indítottam el a BFDesign-t és a kezdetek óta fontos számomra, hogy ügyfeleimmel megfelelő kapcsolatot ápoljak. Egyik nagy előnye a kis stúdiónkak, hogy sokkal személyesebb kommunikációt folytatunk, mint a nagy cégek, minden ügyfelünk kiemelt figyelmet kap.

Kezdetekben webdizájn tervezéssel és weboldalak készítésével foglalkoztam, azonban rövid idő alatt kikristályosodott, hogy a vállalkozások / cégek megfelelő megjelenéséhez nem elegendő egy mobilbarát weboldal. Számos más terület volt, ahol a megjelenésüket fel kellett javítani. Ezért döntöttem úgy, hogy a weboldal készítés mellett a szolgáltatásainkat kibővítem a brandépítéshez szükséges területekre, mint pl. az arculattervezés, imázsfilm készítés és PPC kampány menedzsment. Minden arculati és webes projektek átfut a kezem alatt, így szeméyesen biztosítom ügyfeleimnek a minőségi végeredményt.

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatom!

Lukácsi Kornél - Kreatív vágó

Lukácsi Kornél

Operatőr, kreatív vágó

A VIDEÓK KÉSZÍTÉSÉBEN TUDOK KITELJESEDNI!

“Vágói és tervezői feladatokat látok el. Közreműködtem dokumentumfilmek elkészítésében hang utómunkákban és zörejezésben”

Folyamatosan törekszek arra, hogy fejlődjek és inspirálódjak. Több stúdióval dolgoztam már együtt TV-s produkcióknál. Számos szoftveralkalmazás és technikai eszköz ismerete mellett a türelmet és a szorgalmat tartom a legnagyobb erősségeimnek.
A BFDesign-nál az imázsfilmek és termékbemutatók elkészítésének folyamatainál talákozhat velem.

Nagy figyelmet szentelek a környezettudatos életvitelnek és rendszeresen segítem hazánk vizeinek tisztán tartását a PET kupán való részvétellel.

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Céged!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéséhez, mellyel hatékonyan erősítheti vállalkozása /cége piaci helyzetét. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!

Kreativitás és tapasztalat

A legjobb reklám a saját megjelenésünk

Az arculati elemek jól bevált módon reklámozzák vállalkozásunkat / szolgáltatásainkat. Napjainkban elképzelhetetlen, hogy egy cég logó és arculati elemek nélkül kerüljön a köztudatba, ugyanis az emberek vizuális memóriája igen kifinomult. A jól megtervezett arculati elemekkel kifejezhetjük a fajta színvonalt, melyet szolgáltatásaink, termékeink képviselnek. A logó, névjegy, levélpapír és a többi arculati elem, mind azt a célt szolgálja, hogy információhoz jusson az érdeklődő, még mielőtt beszélt volna értékesítőnkkel, vagy olvasott volna szolgáltatásainkról, illetve a cégről

Stúdiónk számokban:

Stúdiónkat

Éve alapítottuk és folyamatosan fejlődik

Túl vagyunk

Sikeres arculati projekten

5 év alatt

órát töltöttünk el arculatok tervezésével

Ügyfeleink

%

-ban elégedett, visszatérő kliensek

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33