Bemutatkozunk

Rólunk

Ismerj meg minket!

Imádunk tervezni! Főleg, ha azzal valami teljesen új, hasznos dolgot hozhatunk létre. És vajon mi lehetne hasznosbb annál, mint más vállalkozásokat segíteni a siker felé?
Berger Ferenc D. - a BFDesign alapítója

Berger Ferenc D.

Alapító, kreatív szakember

A KEZDETEKTŐL A FEJLŐDÉS VOLT A CÉL!

„Mikor elindítottam a vállalkozásomat, már az elején az volt a célom, hogy minél minőségibb anyagokkal segítsem megkülönböztetni ügyfeleimet a versenytársaktól”

2015-ben indítottam el a BFDesign-t és a kezdetek óta fontos számomra, hogy ügyfeleimmel megfelelő kapcsolatot ápoljak. Egyik nagy előnye a kis stúdiónknak, hogy sokkal személyesebb kommunikációt folytatunk, mint a nagy cégek és minden ügyfelünk kiemelt figyelmet kap.

Kezdetekben webdizájn tervezéssel és weboldalak készítésével foglalkoztam, azonban rövid idő alatt kikristályosodott, hogy a vállalkozások / cégek megfelelő megjelenéséhez és sikeréhez nem elegendő egy mobilbarát weboldal. Számos más terület volt, ahol a megjelenésüket fel kellett javítani. Ezért döntöttem úgy, hogy a weboldal készítés mellett a szolgáltatásainkat kibővítem a brandépítéshez szükséges területekre, mint pl. az arculattervezés, imázsfilm készítés és PPC kampány menedzsment. Minden arculati és webes projekt átfut a kezem alatt, így személyesen biztosítom ügyfeleimnek a minőségi eredményeket.

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatom!

Lukácsi Kornél - Kreatív vágó

Lukácsi Kornél

Operatőr, kreatív vágó

A VIDEÓK KÉSZÍTÉSÉBEN TUDOK KITELJESEDNI!

„Vágói és tervezői feladatokat látok el. Közreműködtem dokumentumfilmek elkészítésében hang utómunkákban és zörejezésben”

Folyamatosan törekszek arra, hogy fejlődjek és inspirálódjak. Több stúdióval dolgoztam már együtt TV-s produkcióknál. Számos szoftveralkalmazás és technikai eszköz ismerete mellett a türelmet és a szorgalmat tartom a legnagyobb erősségeimnek.
A BFDesign-nál az imázsfilmek és termékbemutatók elkészítésének folyamatainál találkozhat velem.

Nagy figyelmet szentelek a környezettudatos életvitelnek és rendszeresen segítem hazánk vizeinek tisztán tartását a PET kupán való részvétellel.

Arculati és webes megoldások

EGYEDI DESIGNNAL RUHÁZZUK FEL Cégét!

Stúdiónk célja, A lehető legjobban kielégíteni megrendelőink igényeit. Ennek érdekében széles körű támogatást nyújtunk offline és online megjelenéshez, mellyel hatékonyan erősíthető a cég piaci helyzete. Kreatív Stúdiónk minden projekt megtervezésénél a minőségi, felhasználóbarát kialakításra és a megfelelő ár-érték arányra törekszik, hogy ügyfelei örömmel térjenek vissza Önhöz, és Ön örömmel térjen vissza hozzánk!
Székhelyünk Budapest mellett található, azonban szolgáltatásaink az egész országban elérhetők személyes konzultációs lehetőséggel.

Kreativitás és tapasztalat

A legjobb reklám a saját megjelenésünk

Az arculati elemek jól bevált módon reklámozzák vállalkozásunkat / szolgáltatásainkat. Napjainkban elképzelhetetlen, hogy egy cég logó és arculati elemek nélkül kerüljön a köztudatba, ugyanis az emberek vizuális memóriája igen kifinomult. A jól megtervezett arculati elemekkel kifejezhetjük a fajta színvonalt, melyet szolgáltatásaink, termékeink képviselnek. A logó, névjegy, levélpapír és a többi arculati elem, mind azt a célt szolgálja, hogy információhoz jusson az érdeklődő, még mielőtt beszélt volna értékesítőnkkel, vagy olvasott volna szolgáltatásainkról, illetve a cégről

Stúdiónk számokban:

Stúdiónkat

Éve alapítottuk és folyamatosan fejlődik

Túl vagyunk

Sikeres arculati projekten

5 év alatt

órát töltöttünk el arculatok tervezésével

Ügyfeleink

%

-ban elégedett, visszatérő kliensek

kiemelt

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign Kreatív Stúdió logó

Budapest melletti székhelyű Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Székhely:

2220 Vecsés, Tó u. 33

Adószám:

67042847-1-33